36 mil. pregleda: Vlasnik pitao kujicu zadatke iz matematike, njena reakcija je hit

KUJICA Luna, koja “rješava” zadatke iz matematike postala je hit na TikToku nakon što je njezin vlasnik pokazao genijalan trik koji je oduševio ljude. Snimka prikazuje vlasnika koji sjedi u autu s kujicom, pa je upita: “Hej, Luna, koliko je devet minus tri?”, a tiktokere je oduševio njezin izraz lica kao da govori da pokušava riješiti jednadžbu.

“Ti to možeš”, ohrabrio ju je vlasnik, a Luna ga je zatim točno šest puta šapicom zagrebala po ramenu. Trik su ponovili nekoliko puta s različitim jednadžbama, a Luna je svaki put dala točan odgovor. 

Nije poznato kako ju je vlasnik naučio trik, no snimka je postala hit prikupivši više od 36 milijuna pregleda i 3.4 milijuna lajkova u samo pet dana otkako je objavljena. 

Tiktokeri otkrili tajnu trika 

“Wow, nevjerojatna je”, napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: ” Njezin izraz lica je sve”. No javili su se i neki koji tvrde da su otkrili tajnu ovog trika. 

“Svaki put kad kažeš ‘Dobro’, ona stane s grebanjem. To joj je očito znak”, napisao je jedan tiktoker, a druga mu odgovorila: “Činjenica da je i to naučila ovako savršeno izvesti je briljantno samo po sebi”. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *